the secret of happiness is to count your blessings while others are adding up their troubles -william penn

DİYETİSTAN 12. HAFTA SONUCU


hah! diyetle ilgili yazı yazmayı bırakınca, diyete çoktan veda ettiğimi düşündüğünüzü biliyorum. öyle olmadı işte. tam gaz devam ediyorum sadece yediklerimi an be an kaydetmek bir süre sonra sıkıcı olmaya başladı. ben de yazmayı bıraktım ama diyeti bırakmadım.
yandaki resimden de görüleceği üzere 12 haftalık azim, 6,4 kilo daha zayıf olarak ödüllendirildi. 4 haftada 2 kilo demiştik, 3 aylık hedefi 400 gr fazlalıkla tutturdum.
bu nedenle, bugün ödül günüydü canım da acayip mücver çekmişti. anneciğimin mücverlerinden doya doya yedim.

lay lay lom :D

P.S. blogger da bir sorun var. normal şartlarda, resimi yüklerken sayfada yazının neresine konumlandırabileceğimizi seçebiliyoruz ya, işte o işe yaramıyor. bu yazıyı, resmin yanına alana kadar yarım saate yakın uğraştım. yine tam olmadı, bu sefer de iki yana yasla yapamıyorum. nooluo ya????



2 yorum:

bilge dedi ki...

dilerim istediğin kiloya gelirsin..azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz..işin le ilgili yazına bayıldım ve kızım geldi gözümün önüne hala iş bulamamış2 dil bilen bir sürü kurs bitirip sertifika kolleksiyonu olan şansınız güzel olsun diyorum ..sevgilerimle..

mavi dedi ki...

teşekkür ederim. düşününce sadece 3 ay sonra 12 kilo vermiş olacağım. geçen yazdan düşünürsek 16 kilo! dile kolay. bu sefer, diyet yapmaktan çok yaşam tarzımı yeniden düzenlemeye çalışıyorum. bunu yerleştirmeyi başarırsam seneye bikini giyebilirim :D:D:D

yaşadığımız çağ ya da ülke ile ilgili birşey bu galiba. ben de 3 sene iş aradım ve eğer bir arkadaşım olmasaydı belki de hala iş arıyordum ya da çoktan "biriyle" evlenmiştim sırf evdeki zulümden kurtulmak için. kızınıza destek olun noolur. ben ailem yüzünden zor zamanlar geçirdim. kötülüklerinden değil, cahilliklerinden.... piyasada neler olup bittiğini bilmediklerinden.... şükür atlattım şimdi ama işte.... "yeter ki karnım doysun" stratejisi de okuyan adama bir yere kadar. halimize şükredip bi taraftan, daha iyi şartların peşinden koşuyoruz... sağlık sıhhat biraz da şans lazım..

allah güzel güzel kısmetler versin ailenize..

saolun güzel dilekleriniz için :D

 

Follow Me

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı