the secret of happiness is to count your blessings while others are adding up their troubles -william penn

KEŞKE..


biliyorum, biliyorum! blog seni çok ihmal ettim. en son 29 ekim de yazmışım, 2 hafta olmuş! hatta daha fazla olmuş! ama inan yapabileceğim hiç birşey yok. tez bütün vaktimi alıyor. zaten salyangoz hızında ilerleyebiliyorum. dün 4 saatte sadece 2 sayfa yazabildim. kaynak sıkıntısı var. bi yerlerden bi laptop bulup en yakın üniversitenin kütüphanesine kamp kurmam, makale veri tabanlarını sömürmem lazım ama işten vakit bulup gidemiyorum.

allah rızası için fakire bir laptop!

tez yavaş gidince ales'e çalışmayı unuttum -ki kesinlikle yapmamam gereken birşey! sonuçta, mucize olur da tez biterse, üniversiteye giebilmek için ales lazım. garanti olsun dersem, babalar gibi bir puan almak lazım. onun için de paşa paşa oturup ders çalışmak lazım. anket sorularıyla ilgili sıkıntı var. kulanacağım ölçeğe ulaşamıyorum. tez bildirim formunu hala veremedim aksilikler çıktı. sorun da sorun.

ofis ayrı problem. o konuya hiç girmiyorum. girersem çıkamam çünkü.

evdekiler ayrı problem

"ben noolucam?" sorusu apayrı problem. aslında bu soruya bir cevap bulabilmek için çalışıyorum bu aralar: noolucaksın sen, mavi? tezi bitireceksin. okula gireceksin. en iyi yaptığın işi yapacaksın. sabahtan akşama kadar hiç susmadan konuşacaksın. konuşacaksın da nasıl? bakıcaz, yapıcaz bişiler artık.

bazen diyorum ki, (ben ve pek çok insan daha) herşey filmlerdeki gibi olsa keşke..

keşke....

PS: hala emre kongar'ın kitabını okuyorum. tez nedeniyle saatlerce oturup okuyamıyorum. okuyorum yine ama en fazla 5 sayfa falan. bu kitap da kalıııııın bi kitap. o yüzden uzuuuuun bi süre daha bu kitabın resmi yan tarafta kalacak gibi bir hissiyat oluştu ben de!



5 yorum:

BlahBlah dedi ki...

olsun, hayal senin hayalin. senden başka ona sahip çıkacak biri yok ki. mutlaka biter. ben 2 yıllık y. lisansı 4 yılda bitirdim tezim yüzünden. ama bitti :)

Mary Daisy Dinkle dedi ki...

Hayat filmlerdeki,çizgifilmlerdeki gibi olsa diyenlerden biriyim... heroesta ki claire,hiro nakamura ya da şu cadı sabrinanın meziyetlerine sahip olsam , keşke... :)
bu arada maviii ne güzel ki hayalin elde edilebilir bişey ve ona ulaşma yolunda ilerliyosun,şanslısın :)

mavi dedi ki...

blah blah: evet benim hayallerim.. çok uçuk olmayanları gerçeğe dönüştürmek için elimden geleni yapıcam! tezi yazmak için çabalamak sorun değil de, işte, bide yazıcak vakit bulabilseydim güzel olucak... yapıcam ben bu işi..

mlk: keşkeeeeeeeeeee... bende de o güçlerden olsa.. ne kıyak hayat yaşardım. fazlasında gözüm yok gerçi. şöle bi burun hareketiyle nur topu gibi bi tezim olurdu, misal. bi de istediğim yerleri gezerdimm :D:DD

geç cvp yazıyorum kusuruma bakmayın. tez bi taraftan iş bi taraftan, yazıcak vakit bulmak vakit alıo.

nox dedi ki...

yökün sayfasına üye olursan örnek tezleri-izin verilenleri- incelemen mümkün..kolaygelsin, yardım edebileceğim birşey varsa-sanmıyorum,zaten bitmiş gibi- çıtlat..anket?
hoşçakal

mavi dedi ki...

teşekkür ederim. yök sayfasına üyeyim epeydir.. tez deposu yaptım. keşke hepsi izinli olsa :(

yardım konusunda: kurumsal bir şirkette çalışıyor isen anketler işime yarayabilir.

saolasın :D

 

Follow Me

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı