the secret of happiness is to count your blessings while others are adding up their troubles -william penn

düğün dernek


* bugün pazar. saat: 6.36. peki, ben neden pazar sabahı bu saatte ayaktayım? çünkü yaz'dan nefret ediyorum. çünkü 5 metre genişliğinde, düşüncesiz ve saygısız insanlarla dolu bir sokakta yaşıyorum. öyle ki bu insanlar, başkalarının sabahın bu saatinde uyuyor olabileceğini kesinlikle ama kesinlikle düşünemiyorlar.

* yaz'dan nefret etmemin diğer bir nedeni, sevgili yurdum erkeklerinin "duş alma"nın ne anlama geldiğinden bihaber oluşları. anti-persperant kullanma alışkanları zaten yok. ama suya sabuna dokunmak bu kadar zor olmasa gerek. hem, anlamıyorum, bütün gün bu şehrin sıcağında koşuşturup durduktan sonra, akşam nasıl olup da o halde uyuyabiliyorlar?! işin ilginci, sabahları çok kötü kokuyorlar. demek ki birkaç günlük terle yatıp kalkıyorlar. bir tanesinin üzerine kusucam, o olucak!

* tezi teslim ettim. daha doğrusu yaptığım kadarını. bu haliye savunmaya girip uzatma almanın daha akıllıca bir taktik olacağına karar verdik. savunmayı bekliyorum şimdi, eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. şans dile sevgili okur.

* üniversitedeki erkek arkadaşım bugün evleniyor. zavallı kız!

*seksi şempanzem de bugün evleniyor. öptüm bebeğim, mutlu ol kocaman kocaman :D

* cuma günü, eski bir arkadaşımla görüştüm. işyerlerimiz arasında sadece 1 sokak var ama biz senelerdir birbirimizi görmüyoruz. tezin anketleri bahane oldu, birlikte öğle yemeği yedik. ve öğrendim ki, insan hayatı ansızın yön değiştirir, oraya buraya toslar, sıkışır, kıvranır. bir yöne doğru giden biri yarı yolda döner, durur, sürüklenir ve yeniden başlar. neler olacağını bilemeyiz ve sonunda ilk hedefimiz olan yere hiç benzemeyen bir yere varmamız kaçınılmazdır.

7 yorum:

BlahBlah dedi ki...

dikmende mi oturuyorsun :)

Prometheus dedi ki...

evlenme mevsimi açılmış, evlenen evlenene:D

mavi dedi ki...

:D:D:D:D:D blah blah, mesaj alınmıştır. ya köye gidip yaşasak sessiz sakin....

sorma, üst üste beş hafta düğüne gidicem. kuyumcular zengin oldu!! :D

bilge dedi ki...

benim gibi emeklilikten sonra köye yerleşin derim şehrin kaosundan kurtulursunuz ama önünüzde yaşanacak uzun bir hayat var dilerim her şey gönlünüzce olur sevgiler..

nox dedi ki...

sabah 6:36 da tek ses yapan yaratık serçedir diye bilirdim.insan bazen o düşüncesiz insanların kualkarının dibinde asfalt kırma makinesi çalıştırıp "nasıl hoşuna gidiyor mu?gitmiyorsa sen de yapma" demek istiyor...

koku konusunda erkeklere değinmişsin;bir de akşam koksalar bunun mantıklı nedeni olabilir izlenimi çıkıyor-malum eve gidip duş alma imkanı olmayabilir ama sabah bunun mazereti yok-...

bol şanslar zahir ve mavi tez konusunda,her konuda...bugun 2 mp aldım,hadi bakalım...

üniversitedeki erkek arkadaşından ayrılman o kadar zor olmamaış anlasılan,sanırım patavatsız ve negatif yönleri insanı yoran bir tip.olsun,yinede her ikisine de mutluluklar diliyorum .

sağlıcakla kal,sana da mutluluklar,işe başlamana daaaha 4 gün var,keyfini çıkar,bol anketler

mavi dedi ki...

bana kalsa hemen şimdi, pılımı pırtımı toplar, en yakın sahil kasabasına kapağı atarım. tamam, şehir iyi, güzel ama o kadar saygısız ve garip insan var ki.... düşünmek neden bu kadar zor?

:D asfalt kırma makinesi süper fikir. bi araştıriim bakalım, belediyede tanıdık var mı? :D:D:D:D

nox dedi ki...

düşünmek neden mi bu kadar zor?dünde yolda zar zar korna çalan, trafiği yavaşlatan,ne sağ ne de sol şeritte giden bir konvoy vardı.çocuğun pipisi kesilmiş kesilecek diye kutlanıyor.iyi kutla ama kimseyi rahatsız etme.
görgüsüzlük, inan eskiden bu kadar öküzlükler yoktu.ve tabiki toplumda kanunda yaptırım işlevi pek yok,sen çıkışıp "sessiz olsana, adam gibi sürsene" desen al başına belayı,pisi pisne böyle zarar görenler çok...

mutlu sağlıcaklı kal

 

Follow Me

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı